Anibio Tic-of poedervorm 140 gr.

Vorige Artikel 12 van 20 Volgende
€ 14,95 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Tic-Off poeder 140 gram.

Vormt de basis voor een gezonde en resistente huid en vacht van uw huisdier. Hiermee bouwt u voor uw huisdier aan een natuurlijke bescherming tegen parasieten. Tic-off werkt weerstandverhogend, honden met een lagere weerstand zijn aantrekkelijker voor teken. 

Tip: Omdat de tic-off weerstandverhogend werkt, is de combinatie met de Tic-clip aan te raden en bied een natuurlijke bescherming tegen teken.

De oorzaak van een verhoogde vatbaarheid voor parasieten bij honden en kitten ligt vaak bij een eenzijdig voeding. Dit levert een verhoogd zuurgehalte van het bloed op. De zuur-base balans bepaalt op aanzienlijke wijze de lichaamschemische opbouw van het huidmilieu van uw huisdier. Door het toedienen van Tic-Off met de speciaal afgestemde combinatie van werkzame stoffen verkrijgt u voor uw huisdier een optimale en uitgebreide bescherming tegen zuigende parasieten. Tic- off poeder is gemakkelijk in gebruik, u dient de voorgeschreven hoeveelheid eenmaal daags over de voeding van uw hond of kat te strooien. 

Uit de gebruikservaringen met dit product blijkt dat het ongeveer 6 - 10 dagen gaat duren voordat er sprake is  van een volledige werkzaamheid.

Samenstelling: Luzernemeel ( alfalfameel) , cistus incanus (cistus roos), kokosrasp, natriumhydrogencarbonaat, calciumcarbonaat, caliumbicarbonaat, calciumcitraat, magnesiumcitraat.

Analyse: Ruwe eiwit 7,7%, ruwe vet 3,4%, ruwe vezel 15,1%, ruwe as 18 %

Als aanvulling bij het gebruik van Tic-Off bevelen wij graag de Anibio Tic-clip – natuurlijk en gifvrij, energetisch geladen.

Voedingsadvies: 

Poeder over het voer verdelen.
Honden tot 10 kg dagelijks een ½ maatschepje ( maatschepje zit in de pot)
Honden tot 20 kg dagelijks 1 maatschepje
Honden vanaf 20 kg dagelijks 2 maatschepjes

140 gr , maatschepje zit in de verpakking., artikelnr. 77001
  

© 2015 - 2023 Natuurlijk voor de hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel