Carnivoer fyto supplement maag-darm

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 12,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 4 stuks

Carnivoer fyto supplement maag-darm

Algemene informatie

Honden en katten kunnen in geringe mate last van hun maag en darmen hebben. Bij lichte klachten kunt u de Fyto-Supplement Maag-Darm van CarniVoer inzetten. Er zijn veel honden die spijstverteringsproblemen hebben (onregelmatige ontlasting), maar niet aantoonbaar een bacteriële infectie dan wel een wormbesmetting hebben. Door het fyto supplement in te zetten helpt het naar een regelmatigere ontlasting.

Dierenarts E.van Gijtenbeek heeft in samenwerking met veterinair natuurgeneeskundige mw. Y Groove (www.hetilperveld.nl) dit product ontwikkeld en samengesteld. Het is uitgebreid getest in Sterkliniek Any Animal Heiloo voordat het door CarniVoer in productie werd genomen. De klanten waren zeer enthousiast! Het is bedoeld om de voeding van uw dier een aanvulling te geven. Een aanvulling die de gezondheid van uw dier, door middel van dit fyto-supplement, wat uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat, naar een hoger peil brengt. Dit product kan de lichte maag-darm klachten verminderen dan wel wegnemen. 

U kunt dit supplement mengen door het rauwe- en niet rauwe voeding. Mogelijk zal het met wat water gemengd moeten worden om de smakelijkheid te bevorderen. Als de klachten verdwijnen kunt u dit supplement levenslang inzetten om het maag darm stelsel te ondersteunen. Indien de klachten niet verminderen is het van belang veterinair advies in te winnen. Het is geschikt voor rauwe- en niet rauwe voeding. Gegarandeerd vrij van conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, dierlijke substanties, soja, gist, gluten, sacharose en mais. Voor doseringen zie informatie op de pot.

Dit product is geschikt voor rauwe en niet rauwe voeding.

Ingrediënten: 

Gember
Gember wordt ook wel zingiber officinale genoemd. Het bevat stoffen als etherische olie, oleoresine welke de scherpe smaak geeft. Verder fenolen en een eiwitsplitsend enzym zingibaïne. De stoffen werken maagzweer beschermend, braak stillend, absorbeert toxinen, is antiseptisch, absorbeert zuren uit de maag en heeft ontstekingsremmend eigenschappen.

Kamille
Kamille is een plant die al veel gebruikt is in de humane geneeskunde. Het bevat etherische oliën, bitterstoffen, looistoffen en cumarine. Deze stoffen hebben een ontstekingsremmende, kramp opheffende, gal afdrijvende en een licht relaxerende werking. 

Melisse
Melisse is een plant die al door de eeuwen gebruikt wordt in de geneeskunde. De belangrijkste stoffen zijn etherische oliën, fenolzuren, flavonoïden, bitter- en looistoffen. Deze stoffen werken kalmerend op hersenen, het activeert de parasympaticus welke ook voor rust zorgt en is krampstillend.

Rozenbottel
De rozenbottel is gekozen vanwege de flavonoïden, vruchtzuren, anthocyanen, pectine en carotenoïden.  De werking van deze stoffen is onder andere ontstekingen remmen, adstringerend, bloedstelpend en mild laxerend.

Artisjok
De artisjok is ontstaan uit het veredelen van Kardoen. De plant bevat onder andere bitterstoffen, fenolzuren, flavonoïden, fytosterolen en inuline. De stoffen hebben een galvormend en gal afdrijvende eigenschappen.Ze stimuleren de leverfunctie en hebben lever beschermende eigenschappen. Ze zijn matig vocht afdrijvend en licht bloeddruk verlagend.

© 2015 - 2021 Natuurlijk voor de hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel