Extra voordeel

Vuurwerkangst pakket 3 Phytonics Strezz + Puur Nervo

Vorige Artikel 3 van 14 Volgende
€ 50,45 € 43,95 (inclusief btw)

Vuurwerkangst pakket 3 Phytonics Strezz + Puur Nervo

Met dit vuurwerkangst pakket voor honden heeft u extra voordeel

Pakket is inclusief:

Voor de serieus angstige honden is het aan te raden om Phytonics strezz te gebruiken omdat dit product effectief werkt bij acute en chronische stress zowel fysiek als emotioneel.  Diepgewortelde vuurwerkangst is met geen pil of poeder weg te nemen, die illusie moet ook niet worden gekoesterd. Wél heeft NML health een natuurlijk stappenplan bij vuurwerkangst ontwikkeld waarmee dieren, wanneer er tijdig mee wordt begonnen, ondersteund kunnen worden bij hun angst of bij de training om over deze angst heen te komen zonder een dier, zoals veel andere middelen wel doen, te versuffen. Deze middelen kunnen worden ingezet in meerdere stappen; ze versterken elkaars werking. Voor het beste resultaat is het aan te raden om nog vóór de eerste knallen klinken te beginnen. Begin daarom bij echt angstige honden begin december met Phytonics strezz en geef daar half december Puur nervositeit bij. 

Phytonics Strezz 50 ml

Phytonics werkt op fytotherapeutische wijze, het behandelen van klachten met plantaardige middelen. Werkt zeer effectief bij acute en chronische stress zowel fysiek als emotioneel. Strezz vermindert het gevoel van angst en stress en werkt goed bij de wat angstigere honden. Het bevordert het herstel van een overbelast zenuwstelsel en de HPA-as (hypothalamus-hypofyse-bijnieras). Het bevordert het herstel na emotioneel- en fysiek trauma zoals na een operatie of ongeluk. Werkt ontspannend zonder het dier te versuffen.

Samenstelling extracten van Bitterzoet, Grote wolfsklauw, Saffraanbloesem, Sint-Janskruid, Valkruid en Walnoot. Verdunning van Carbo vegetabilis, Natrium muriaticum en Zincum metallicum. Bentonite-Montmorillonite. Alcohol 33%.

Dosering
Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

Paard     7 druppels
Hond      5 druppels
Kat         3 druppels

1 ml = 20 druppels

Goed schudden voor gebruik.

Puur Nervo 50 ml

Produktomschrijving
Bij onrust, nervositeit en angst bij dieren, in het bijzonder voor harde geluiden, vuurwerk of onrust door luchtdrukverschillen door vuurwerk of onweer. Ter ondersteuning bij training en PUUR Nervositeit kan ook worden gegeven voor ontspanning voor en na operaties en tijdens een reis.  

Wij hebben hier en daar vragen ontvangen wat betreft de dosering. Iedere hond is anders en reageert op een andere manier. De één heeft net iets meer nodig dan de aangegeven dosering en de andere heeft genoeg aan minder. Wij adviseren hierin te spelen met de dosering en op zoek te gaan naar de dosering die past, zoals wij ook wel zeggen: "Doseren met de ogen"

Dit betekent dat wanneer de hondenbezitter niet veel ziet gebeuren, de dosering langzaam opgehoogd kan worden tot aan het moment dat er "iets" gebeurd. Blijf vervolgens bij deze dosering. Wanneer de hond stabiel een langere periode hetzelfde reageert kan er zelfs iets terug gegaan worden in dosering. Op momenten wanneer vuurwerk zich laat horen kan de dosering veilig tot drie keer toe verhoogd worden. Dit geldt zowel voor PUUR Rust als PUUR Nervositeit.

Deze natuurlijke middelen versuffen niet, maar geven innerlijke rust. De dieren zullen wel alert zijn en uiteraard de knallen horen, maar zullen dit "begrijpen" en zijn door de eigenaar "aanspreekbaar". 

Dosering
Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags Hond 10 - 15 druppels

1 ml = 20 druppels

Goed schudden voor gebruik.

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste vuurwerkangst producten, neem gerust contact op.

© 2015 - 2022 Natuurlijk voor de hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel