Glucobest tabletten 100 gr

Vorige Artikel 2 van 2
€ 46,55 (inclusief btw)
Op dit moment is dit artikel niet voorradig.

De levertijd bedraagt 2 - 5 werkdagen.

Glucobest ®

Te gebruiken bij: 
Glucobest is met name bestemd voor honden die een vergroot risico lopen op artrosevorming. Hierbij wordt gedacht aan honden die gewrichtsproblemen hebben, zoals heupdysplasie (HD), elleboogdysplasie (ED), voetbalknie, spondylose etc.
Door woekeringen in de gewrichten is de kans groot dat er artrosevorming ontstaat. Artrose is een zeer pijnlijke aandoening en veroorzaakt stijfheid en stramheid bij honden. Indien bij een hond is vastgesteld dat hij of zij lijdt aan, een al dan niet erfelijke, gewrichtsaandoening, is het verstandig om dagelijks Glucobest te gaan geven. Uw hond is hier enorm bij gebaat. Vooral honden van grote tot zeer grote rassen lopen een grotere kans op artrosevorming, door de massa die zij met zich meedragen. Ook ouder wordende honden krijgen op latere leeftijd veelal te kampen met artrosevorming in hun gewrichten, ook voor hen is Glucobest een ideaal middel. Als laatste willen we honden waar mee gesport wordt belichten, deze honden lopen een groter risico op overbelasting van de gewrichten, spieren, banden en pezen. Denkende aan honden waar behendigheid mee wordt getraind, dogfrisbee, africhtingshonden, jachthonden, sledehonden en windhonden.

Glucobest kan dus zowel ondersteunend als preventief gebruikt worden!

Kosten

Er zitten 100 tabletten in 1 pot.  Het verschil tussen de poedervorm en tabletten is dat de tabletten geen vitamine C en geen mangaan bevatten, uitermate geschikt voor bijv. Dalmatiërs.  Mangaan is nodig om de natuurlijke afbraak van het kraakbeenweefsel tegen te gaan en ondersteunt de werking van glucosamine-sulfaat en chondroïtine-sulfaat. Voor alle rassen behalve Dalmatiërs raden wij de poedervorm aan omdat deze completer is dan de tabletten.

Om u een idee te geven wat het kost om uw hond dagelijks Glucobest toe te dienen hebben we hieronder een rekenvoorbeeld gemaakt.

Rekenvoorbeeld kosten:

Een hond met een lichaamsgewicht van 30 kilo krijgt een halve maatschep Glucobest per dag. De prijs per dag bedraagt in dit geval € 0,36 Voor elk willekeurig vergelijkbaar product komen deze kosten aanzienlijk hoger uit.

Tevens gaat 1 pot Glucobest lange tijd mee, u heeft voor een hond van 30 kilo genoeg voor 90 dagen dagelijks gebruik!
Ook in dit opzicht onderscheidt Glucobest zich van alle andere vergelijkbare producten.

De hoge concentratie van de werkzame stoffen daarbij genomen maakt Glucobest tot een uitmuntend product!

Wanneer dit product is uitverkochtt kan het meebesteld worden met onze reguliere Carnibest vers vlees bestelling. Neem contact op voor de mogelijkheden.

© 2015 - 2023 Natuurlijk voor de hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel