Puur Magnesium 150 gr

Vorige Artikel 10 van 17 Volgende
€ 18,95 (inclusief btw)
Op dit moment is dit artikel niet voorradig.

De levertijd bedraagt 1 - 4 werkdagen.

Puur Magnesium 150 gr

Productomschrijving: Voor ontspanning zowel lichamelijk als geestelijk. Puur Magnesium kan ingezet worden bij geestelijke onrust en bij stijve en stramme spieren.

Ingredienten: Magnesium citraat

Dosering:
1 - 2 x daags  1 maatschep bevat ongeveer 1 gram.
Hond > 25 kg  1½ maatschep
Hond 10-25 kg 1 maatschep
Hond < 10 kg en kat ½ maatschep

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Toediening kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. PUUR Magnesium kan ook met een beetje water opgetrokken worden in een plastic doseerspuitje en vervolgens rechtstreeks in de bek gedaan worden.

Synergie en combinaties met andere producten:
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen. Voor de spieren eventueel in combinatie met PUUR Spieropbouw.

Contra-indicaties:
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Bijwerkingen:
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

© 2015 - 2021 Natuurlijk voor de hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel