Extra voordeel

Vuurwerkangst pakket 2 Puur Tranquil + Puur Nervo + Bach rescue remedy pets

Vorige Artikel 3 van 33 Volgende
€ 52,15 € 45,95 (inclusief btw)

Vuurwerkangst pakket nr 2. Puur Tranquil + Puur Nervo + Bach rescue remedy pets

Met dit vuurwerkangst pakket voor honden heeft u extra voordeel, plus gratis verzenden.

Pakket is inclusief:

1. Puur Tranquil

Tip: Bij vuurwerkangst is het verstandig om uiterlijk 1 december te beginnen met Puur rust en om half december de Puur nervositeit erbij te gaan geven.  Op de dag van oud/nieuw bij acute stress kun je nog extra de Bach rescue pet inzetten.

Wij hebben hier en daar vragen ontvangen wat betreft de dosering. Iedere hond is anders en reageert op een andere manier. De één heeft net iets meer nodig dan de aangegeven dosering en de andere heeft genoeg aan minder. Wij adviseren hierin te spelen met de dosering en op zoek te gaan naar de dosering die past, zoals wij ook wel zeggen: "Doseren met de ogen"

Dit betekent dat wanneer de hondenbezitter niet veel ziet gebeuren, de dosering langzaam opgehoogd kan worden tot aan het moment dat er "iets" gebeurd. Blijf vervolgens bij deze dosering. Wanneer de hond stabiel een langere periode hetzelfde reageert kan er zelfs iets terug gegaan worden in dosering. Op momenten wanneer vuurwerk zich laat horen kan de dosering veilig tot drie keer toe verhoogd worden. Dit geldt zowel voor PUUR Rust als PUUR Nervositeit.

Deze natuurlijke middelen versuffen niet, maar geven innerlijke rust. De dieren zullen wel alert zijn en uiteraard de knallen horen, maar zullen dit "begrijpen" en zijn door de eigenaar "aanspreekbaar". 

Dosering
1 - 2 x daags:
Hond > 25 kg 3 maatscheppen
Hond 10-25 kg 2 maatscheppen
Hond < 10 kg 1 maatschep

1 maatschep bevat ongeveer 1 gram.

2. Puur Nervo

Dosering
Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags Hond 10 - 15 druppels

1 ml = 20 druppels

Goed schudden voor gebruik

3. Bach rescue remedy pets 10 ml 

Bach Rescue druppels Pets is een 100% natuurlijke remedie die snel verlichting geeft in situaties welke spanning en stress met zich meebrengen. De druppels van Bach Rescue voor dieren zijn direct te gebruiken bij innerlijke onrust en-of stresssituaties. De druppels stellen het dier gerust en het dier zal zich ontspannen. Bach Rescue druppels Pets bevat net zoals de andere producten van Bach Rescue 5 bloesemtincturen van de Original Bach Flowers.

Voeg 4 druppels aan het drinkwater toe of meng door het voer. De druppels kunnen ook rechtstreeks op de tong gedruppeld worden of er kan gebruik worden gemaakt van een mengflesje.

Wanneer de druppels bij hond en kat op de poot of klauwen wordt gedruppeld likken zij het er in het algemeen wel vanaf.

10 ml is 200 druppels en bevat geen alcohol.

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste vuurwerkangst producten, neem gerust contact op.

© 2015 - 2021 Natuurlijk voor de hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel