Dorwest Valeriaan Compound 100 ml

Vorige Artikel 11 van 17 Volgende
€ 36,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Dorwest Valeriaan Compound

Honden en katten kunnen snel worden gekalmeerd met behulp van deze makkelijk te geven vloeistof met valeriaan van Dorwest. Dorwest Valerian Compound kan ideaal zijn om uw hond of kat snel te helpen kalmeren bij harde knallen zoals bij vuurwerk. Het grote voordeel van Dorwest Valerian Compound is de snelle werking. De werking duurt echter wel minder lang dan bij Dorwest Scullcap & Valerian.

Voor veel huisdieren zijn de dagen of soms weken rond oud en nieuw een verschrikkelijke periode van het jaar. Ze ervaren soms veel stress vanwege knallend vuurwerk. Dorwest Valerian Compound kan helpen de hond of kat te ontspannen en kalmeren zonder dat het dier te versuffen of te verdoven. Dorwest Valerian Compound wordt in het geval van vuurwerkangst al vele jaren samen met Dorwest Scullcap & Valerian met succes gegeven in Groot-Brittannië. 

Met de druppels van Dorwest Valerian Compound kunt u de hond of kat direct helpen kalmeren. Het heeft ongeveer een half uur effect. Voor een langdurig effect kunt u het beste Dorwest Scullcap & Valerian tabletjes geven. 

De toediening van deze vloeistof is eenvoudig en kan op verschillende manieren. Zo kan Dorwest Valerian Compound los gedruppeld worden in de bek, gegeven op of door het voer of doet u een paar druppels op het kussen of mand van de hond of kat. Dit kan dan leiden tot een meer ontspannen huisdier, waarmee bezoeken aan bijvoorbeeld de dierenarts, een autorit of verhuizing onmiddellijk minder stressvolle situaties worden.

Katten houden in het bijzonder van de geur van Valerian Compound, zodat de toediening echt niet eenvoudiger kan zijn. De geconcentreerde kruidenextracten die in deze vloeistof worden gebruikt, helpen ervoor te zorgen dat binnen een termijn van 30 minuten een merkbare maar kortstondige gedragsverandering optreedt zonder slaperigheid te veroorzaken. In situaties die een langere duur hebben, raden wij u aan om ook Scullcap en Valerian Tablets te geven. Als u geconfronteerd wordt met onverwachte gebeurtenissen als onweer of vuurwerk, heeft Valerian Compound een snelle werking en kan het ook worden gebruikt in combinatie met Scullcap en Valerian Tablets in bijzonder angstige situaties en voor fobische dieren.

Ingrediënten: 
Extracten van Vervain 50%, Valeriaanswortel 25%, Maretak 25%. 

Dosering:
Kleine honden en katten 1/4 theelepel
Middelgrote honden 1/2 theelepel
Grote honden 1 theelepel
Reuzenrassen 1 1/2 theelepel
Gegeven wanneer nodig. Het is niet aan te bevelen dat meer dan twee toedieningen van de genoemde hoeveelheid in een periode van 24 uur worden gegeven.

Niet te gebruiken tijdens dracht, zwangerschap of periode van zogen (afgifte van moedermelk) van huisdier.

Inhoud: 30 ml

© 2015 - 2021 Natuurlijk voor de hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel