Dorwest Scullcap & Valerian tabletten 200st

Vorige Artikel 13 van 16 Volgende
€ 32,50 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Dorwest Scullcap & Valerian tabletten 200 st

Dorwest Scullcap & Valerian tabletjes hebben een kalmerende en ontspannende werking op honden en katten, zonder dat het dier slaperig wordt of verdoofd raakt. Honden en katten zijn meer ontspannen en krijgen een betere concentratie. Dit maakt Dorwest Scullcap & Valerian ideaal voor het gebruik tijdens shows, behendigheid of bij sportieve activiteiten. Dorwest Scullcap & Valerian is voorzien van 100 % natuurlijke ingrediënten.

Vuurwerkangst

Veel honden en katten hebben last van van vuurwerkangst. Ze schrikken, worden nerveus en bang van de harde knallen, waardoor ze zich het liefst terugtrekken. Met Dorwest Scullcap & Valerian kunt u de hond of kat helpen om te ontspannen en kalmeren zonder dat het dier te versuffen of te verdoven. 

Bij honden en katten met een zeer grote angst voor vuurwerk dient u een maand voor de te verwachten ergste dag (meestal Oudjaarsdag) te beginnen met het geven van Dorwest Scullcap & Valerian. Wanneer de angst minder is dan kunt u ook 10 dagen tot een week van te voren beginnen. Op de dag zelf beginnen heeft ook effect, echter minder. U kunt op Oudjaarsdag de standaard dosis verdubbelen. Om kortstondig maar snel de hond of kat te kalmeren adviseren wij om Dorwest Valerian Compound te geven. Dit heeft een werking van ongeveer een half uur en is zeer geschikt voor situaties waarin u de hond of kat direct wenst te kalmeren.

Reisziekte bij honden en katten

Honden en katten met wagenziekte/ reisziekte kunnen ook gebaat zijn bij Dorwest Scullcap & Valerian. Het helpt de angst en overmatig kwijlen tijdens het reizen te verminderen en verkleind zo de kans op wagenziekte bij de hond of kat. In deze situatie geeft u twee doseringen. Eén dosering à 2 tabletten per 5 kg lichaamsgewicht 12 uur voorafgaand aan de reis en één dosering à 2 tabletten per 5 kg lichaamsgewicht 2 uur voor aanvang van de reis.

Andere toepassingen voor Dorwest Scullcap & Valerian

Dorwest Scullcap & Valeriaan wordt ook gegeven bij ruisfobieën, angsten in verband met reizen en reisziekte, vuurwerk, donder (onweer), geweerschoten (bij jacht bijvoorbeeld) en algemene prikkelbaarheid en hyperactiviteit. Ook in het specifieke geval van katers die territoriaal sproeien wordt Dorwest Scullcap & Valerian gegeven.

Ingrediënten per tablet:
Valeriaanextract 50 mg; Maretakextract 50mg; Scullcap (glidkruid) 30mg; Gentiaanextract 24 mg.

Dosering:
Voor Scullcap en Valerian tabletten is de dosering 1 - 2 tabletten per 5 kg lichaamsgewicht per dag, idealiter gegeven in twee doseringen. Voor gebruik bij situaties die niet veel voorkomen maar wel spanning geven zoals bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts of wedstrijd, geef 12 uur en 2 uur vóór de gebeurtenis.

Niet aanbevolen te gebruiken tijdens zwangerschap en lactatie.
Vanaf een leeftijd van 8 weken toe te dienen.
Kan voor langere tijd worden gegeven.
100% natuurlijke ingrediënten.

Vanaf wanneer moet ik beginnen met het geven van Dorwest Scullcap & Valerian?

Hoe ernstiger de angst, hoe eerder u zou moeten beginnen. In sommige gevallen tot een maand vooraf. Voor gematigde angsten, begint u ongeveer 10 dagen vóór de verwachte slechtste nacht. Maar zelfs als u de dag van te voren of zomaar begint is het zo dat uw hond of kat er nog van profiteert.

Waarom zou ik producten van Dorwest gebruiken?

Dorwest is een Engels bedrijf en adviseert al meer dan 40 jaar met succes de Scullcap & Valerian tabletten aan haar klanten. Het is een product waarop u kunt vertrouwen. Scullcap en Valeriaan-tabletten zijn het enige plantaardige product dat in het Verenigd Koninkrijk door het Directoraat Veterinaire Medicijnen officieel is goedgekeurd om angst en nervositeit te verminderen bij honden en katten.

Contra-indicaties

Kan worden gegeven in combinatie met (andere) geneesmiddelen. Niet aanbevolen te gebruiken tijdens zwangerschap en lactatie.
Lees voor gebruik de aanwijzingen op het etiket. Wanneer u niet zeker weet of u de producten kunt combineren neem dan contact op met uw dierenarts.

Recensies:

  • Henk (9-8-2019) Werkt prima. Merk na 4 dagen al verschil. Ben benieuwd hoe het uitpakt na 10 dagen.
  • Jessica (22-7-2019) Voor mijn hond werkt dit product super. Na heel veel geprobeerd te hebben om zijn angst en daar door heel veel blaffen onder controle te krijgen blij dat er eindelijk iets werkt en nog op natuurlijke basis ook.
  • Ilse (18-10-2019) Het helpt zeer goed bij een Roemeens teefje, die zeer angstig is. Ben meteen begonnen toen ze bij ons kwam , ze neemt ze nu 5 weken en merk duidelijk verschil, ze is rustiger geworden en herstelt zich sneller na een onverwacht geluid. Ik bestel het weer , ben door de voorraad heen. Fijn dat het een natuurlijk middel is wat langdurig gegeven mag worden.
© 2015 - 2022 Natuurlijk voor de hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel