Bach rescue                                                                                 

Bach Flower Remedies zijn een geheel van 38 op planten en bloemen gebaseerde remedies die in de dertiger jaren van de vorige eeuw zijn ondekt door de Engelse arts, homeopaat en onderzoeker dr. Edward Bach. Voor zijn tijd was hij vroeg met de ontdekking dat lichaam en geest niet los van elkaar te denken zijn. Verder ontdekte hij ook dat ieder individu anders reageert op zijn omgeving en moeilijkheden die voorkomen in het leven. In zijn zoektocht naar een zelfhulpmiddel ontdekte dr. Bach de werkzaamheid van bloemen.

Iedere bach remedie behandelt een bepaalde negatieve emotie. Je kunt er één gebruiken of meerdere combineren afhankelijk van de gemoedsstemming(en) van je dier. De remedies zorgen voor het in balans brengen van alledaagse emoties en helpen op die manier om hun emotioneel en fysieke welzijn te handhaven. Op deze manier zijn dieren goed te behandelen. 

Dr. Edward Bach bestudeerde het gedrag en met name de stemmingen en emoties van mensen. Die deelde hij in zeven groepen in, namelijk: 

 1. Angst 
 2. Onzekerheid 
 3. Onvoldoende interesse in het hier en nu 
 4. Eenzaamheid 
 5. Overgevoeligheid 
 6. Moedeloosheid en wanhoop 
 7. Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen. 
Sorteer op
 • Bach pet rescue druppels 10 ml
  Bach pet rescue druppels 10 ml
  € 12,45
© 2015 - 2021 Natuurlijk voor de hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel