Bach rescue                                                                                 

Bach Flower Remedies zijn een geheel van 38 op planten en bloemen gebaseerde remedies die in de dertiger jaren van de vorige eeuw zijn ondekt door de Engelse arts, homeopaat en onderzoeker dr. Edward Bach. Voor zijn tijd was hij vroeg met de ontdekking dat lichaam en geest niet los van elkaar te denken zijn. Verder ontdekte hij ook dat ieder individu anders reageert op zijn omgeving en moeilijkheden die voorkomen in het leven. In zijn zoektocht naar een zelfhulpmiddel ontdekte dr. Bach de werkzaamheid van bloemen.

Iedere bach remedie behandelt een bepaalde negatieve emotie. Je kunt er één gebruiken of meerdere combineren afhankelijk van de gemoedsstemming(en) van je dier. De remedies zorgen voor het in balans brengen van alledaagse emoties en helpen op die manier om hun emotioneel en fysieke welzijn te handhaven. Op deze manier zijn dieren goed te behandelen. 

Dr. Edward Bach bestudeerde het gedrag en met name de stemmingen en emoties van mensen. Die deelde hij in zeven groepen in, namelijk: 

 1. Angst 
 2. Onzekerheid 
 3. Onvoldoende interesse in het hier en nu 
 4. Eenzaamheid 
 5. Overgevoeligheid 
 6. Moedeloosheid en wanhoop 
 7. Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen. 
Sorteer op
 • Bach rescue druppels 10 ml
  Bach rescue druppels 10 ml

  Bach rescue druppels 10 ml Bach Rescue druppels is een 100% natuurlijke remedie die snel verlichting geeft in situaties welke spanning en stress met zich meebrengen. De druppels van Bach Rescue voor dieren zijn direct te gebruiken…

  € 14,99
 • Bach rescue remedy pets 20 ml spray
  Bach rescue remedy pets 20 ml spray

  Bach rescue remedy pets 20 ml sprayBach Rescue Pets is een 100% natuurlijke remedie die snel verlichting geeft in situaties welke spanning en stress met zich meebrengen. Deze spray van Bach Rescue voor dieren is direct te…

  € 22,75
© 2015 - 2023 Natuurlijk voor de hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel